Σε μήνυμα που στάλθηκε στο κινητό μας πριν από λίγη ώρα, η Vodafone μας καλεί να γνωρίσουμε το νέο της Vodafone καρτοπρόγραμμα το οποίο υπόσχεται να βάλει τέλος στις κάρτες ανανέωσης όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα, κάνοντας το καρτοκινητό σου καρτοπρόγραμμα θα έχεις απεριόριστα λεπτά προς όλους και πάρα πολλά Gbs όπως αναφέρει συγκεκριμένα.

vodafone kartoprogramma

Επιπλέον, ο χρήστης θα λάβει 100GB για 12 μήνες, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις κάρτες ανανέωσης. Από μια γρήγορη έρευνα που κάναμε δεν βρήκαμε να αναφέρονται τα διαθέσιμα πακέτα, αντίθετα ο χρήστης καλείται να βάλει τον αριθμό του σε αυτή τη σελίδα και να περιμένει να τον καλέσουν. Ούτε κάποιο δελτίο τύπου έχει δημοσιευθεί προς το παρόν.

Ο τραγικός αριθμός της σειράς Google Pixel : Δεν πουλάνε!

Huawei Watch GT 3 Pro : Επιτέλους λειτουργία ECG στην Ελλάδα

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω 2 εβδομάδες που το έκανα, όταν μου ήρθε σαν προσφορά στην εφαρμογή. Ζήτησα να με καλέσουν, και από 18 μήνες διάρκεια, μου το κάνανε 24 μήνες με απεριόριστες κλήσεις προς όλους, 8Gb κάθε μήνα, με 13,70€ τελική τιμή! Το μόνο αρνητικό είναι στο 5G η ταχύτητα είναι ελαφρώς πιο πάνω από 4G, στα 50-60mbps, ενώ στο ίδιο σημείο με ίδια συσκευή καρτοπρόγραμμα Cosmote η ταχύτητα είναι πάνω από 500mbps.

  2. Το είχα κάνει πριν από καιρό περίπου το ίδιο πρόγραμμα.δυο μήνες πρίν λήξη μου είπαν ότι μετά την διετία περίπου θα διπλασιαστεί. Τους είπε να κάνω διακοπή και πλήρωσα 20ευρω τέλη αποσύνδεση. Και έκαμαν την διακοπή μετά από ένα μήνα αφού πρώτα μου έστειλαν και τον τελευταίο λόγο περίπου διπλάσιο. Δεν τον πλήρωσα πήγα σε άλλη εταιρεία.

  3. Τελικά συμφέρει να είσαι με πρόγραμμα? Ποιος μιλάει πλέον σοβαρός /νορμάλ άνθρωπος Μάξιμου 2 ώρες τον μήνα!!
    Οι ποιο πολύ το κινητό το έχουμε για το Web, και ελάχιστα μιλάει όπως και εγώ, λίγο το απασχολώ το κινητό και νιώθω σαν πονοκέφαλο
    Το έχω και εγώ αυτό το πρόγραμμα αλλά με τα 18 ευρώ, σχεφτομαι να το διακόψω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.