Η εφαρμογή του Netflix δεν θα είναι διαθέσιμη στο Vision Pro της Apple, όταν αυτό κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον, η εταιρεία δεν θα επιτρέψει στους χρήστες να τρέξουν την έκδοση της εφαρμογής για iPad στη συσκευή. Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον Ben Thompson του Stratechery, ο Greg Peters, συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix, προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για αυτήν την απόφαση.

Σύμφωνα με τον Peters, η απόφαση απορρέει από τη στρατηγική της εταιρείας να “επενδύει μόνο σε μέρη” που αποφέρουν κέρδη για την εταιρεία. Όπως είναι αυτή τη στιγμή, ο Peters λέει ότι το Vision Pro είναι απλά “πολύ υποβαθμισμένο” ως προϊόν και δεν είναι σημαντικό για τους περισσότερους χρήστες της πλατφόρμας. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι το Netflix είναι “πάντα σε συζητήσεις με την Apple”.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν τρόποι με τους οποίους η Apple θα μπορούσε να “αλλάξει τη μεγάλη εικόνα του στρατηγικού υπολογισμού για το Netflix”, ο Peters είπε ότι αυτό ισχύει απολύτως. Από εκεί και πέρα, ο Peters δεν έδωσε, και ίσως δεν έχει, κάποια πραγματική εξήγηση για τον λόγο που το Netflix δεν μπορούσε τουλάχιστον να αφήσει τους χρήστες να τρέξουν την έκδοση iPad στο Apple Vision Pro.

Εξάλλου, το Disney+ θα είναι διαθέσιμο στο Apple Vision Pro από την πρώτη μέρα με μια ολοκληρωμένη εφαρμογή σχεδιασμένη για το visionOS. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το Netflix θα είναι προσβάσιμο μόνο μέσω του Safari, αφήνει τη γνωστή πλατφόρμα πίσω από τον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.