Το Vision Pro ξεκίνησε τις πωλήσεις του στις ΗΠΑ και μαζί του η Apple κυκλοφόρησε και τα πρώτα αξεσουάρ για το headset. Η Apple πάλι μας δουλεύει από ότι φαίνεται, αφού οι τιμές της δεν έχουν καμία απολύτως λογική. Πάμε να τις δούμε

Ξεκινάμε από την θήκη του Vision Pro, που όπως μαντέψατε, δεν πωλείται μαζί με την συσκευή και ας κάνει ένα σκασμό λεφτά. Η θήκη μόνο λοιπόν, έρχεται στα $200, μόνο. Την λιγουρεύεστε;

Η θήκη μεταφοράς έχει τμήματα μέσα και λουράκι για να συγκρατεί την μπαταρία και τα οπτικά. Όπως δηλαδή μια απλή θήκη για συγκεκριμένη συσκευή. Στο εσωτερικό είναι από ύφασμα και η εξωτερική πλευρά από πολυκαρβονικό πλαστικό.

Το άλλο αξεσουάρ που μας έκανε τεράστια εντύπωση είναι το κλιψάκι που κρατάει την μπαταρία στα ρούχα του χρήστη (ή όπου αλλού θέλει, ακόμα και στο ίδιο το headset), για να μην κρέμεται. Αυτό λοιπόν το απλό κλιψάκι, κάνει $49.95.

Το διπλό λουράκι για την στήριξη του Headset στο κεφάλι μας, έρχεται στην τιμή των $99. Ενώ το μαξιλαράκι για να μην μπαίνει φως μέσα στο Vision Pro έρχεται στα $199. Αυτές φυσικά είναι τιμές ΗΠΑ και παραδοσιακά όταν έρθει προς την Ευρώπη θα είναι κάπως πιο ανεβασμένες. Κaι όλα αυτά για μια συσκευή που κάνει $3499 και που ακόμα είναι στις πρώτες της εκδόσεις, που σημαίνει πως ούτε πολλές εφαρμογές έχει ούτε έχει γίνει πιο βολικό.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra μόλις δολοφόνησε το iPhone 15 Pro Max (screenshots)

Εμείς πάντως βρίσκουμε τις τιμές των αξεσουάρ τουλάχιστον αστείες, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο για την εταιρία, που πουλαγε βάση για οθόνη στα $999.

Παρακάτω όλη η λίστα με τα αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.