Το Netflix, το οποίο πρόσφατα έθεσε σε εφαρμογή τα σχέδια του για την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, ανακοίνωσε μια βελτιωμένη λειτουργία μεταφοράς προφίλ. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους χρήστες να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε έναν νέο λογαριασμό. Ωστόσο, μέσω αυτής της λειτουργίας είναι πλέον δυνατή και η μεταφορά σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό.

Το Netflix έχει ως στόχο να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τους χρήστες που πρέπει να δημιουργήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς αφού επηρεάστηκαν από την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης. Η μεταφορά προφίλ επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις εξατομικευμένες συστάσεις, το ιστορικό προβολής, τη λίστα τους, τα αποθηκευμένα παιχνίδια, και άλλες ρυθμίσεις, από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο.

Από τότε που ξεκίνησε η μεταφορά προφίλ, τον Οκτώβριο του 2022, η λειτουργία επέτρεπε στους χρήστες να μετέφεραν τα δεδομένα τους από έναν λογαριασμό σε έναν εντελώς νέο λογαριασμό. Αυτό αλλάζει, από εδώ και στο εξής, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα από έναν υπάρχοντα λογαριασμό σε έναν άλλο υπάρχοντα λογαριασμό.

Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες που δημιουργούν έναν νέο δικό τους λογαριασμό στο Netflix, αλλά δεν γνωρίζουν την επιλογή μεταφοράς προφίλ, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αυτή εκ των υστέρων. Επιπλέον, θα μπορούσαν κάποιοι να μεταφέρουν τα δεδομένα τους σε λογαριασμούς που διατηρούσαν, αλλά έχουν θέσει σε καταστολή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.