Το Netflix σε μια προσπάθεια να στρέψει όλο και περισσότερους χρήστες στο ακριβότερο πακέτο του, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να καταργεί το τυπικό πακέτο. Το τυπικό πακέτο στην Ελλάδα κοστίζει 10.99 ευρώ και σου επιτρέπει την παρακολούθηση ταυτόχρονα σε 2 συσκευές και σε 1080p ανάλυση.

Δες εδώ αν έπεσες θύμα της MOAB, της μεγαλύτερης διαρροής δεδομένων

Η αρχή γίνεται από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και σίγουρα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν τι θα συμβεί με το τυπικό πακέτο στη χώρα μας. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει το αρχικό πακέτο με τα 7.99 ευρώ το μήνα, το τυπικό πακέτο με τα 10.99 ευρώ το μήνα και τέλος το πλήρες πακέτο με τα 13.99 ευρώ το μήνα.

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων τονίζοντας ότι οι χρήστες που επιλέγουν το πακέτο με τις διαφημίσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά, κατά 70% συγκεκριμένα και έτσι αποφασίζουν την κατάργηση του τυπικού πακέτου.

Samsung Galaxy A55: Πιο premium δεν γίνεται! (φωτογραφία)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.