Είναι πάρα πολλές οι φορές που κατεβάζουμε ταινίες και σειρές που θέλουμε να δούμε όταν είμαστε εκτός σπιτιού, όπως για παράδειγμα σε ταξίδια. Αυτό κάνω τουλάχιστον εγώ, κατεβάζοντας περιεχόμενο στην εφαρμογή του Netflix για Windows, ώστε να μπορώ να το δω στο αεροπλάνο, στο πλοίο ή όπου αλλού και αν είμαι. Πρόκειται για μια τρομερά βολική λειτουργία, που όμως το Netflix θέλει να σταματήσει.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, το Netflix αναβαθμίζει την εφαρμογή για Windows, υποβαθμίζοντάς την, αφού η δυνατότητα για κατέβασμα περιεχομένου για offline προβολή θα σταματήσει να υπάρχει στη νέα εφαρμογή. Αυτή η κίνηση του Netflix θα επηρεάσει τους χρήστες που βλέπουν περιεχόμενο στο laptop τους, που κακά τα ψέματα, είναι πάρα πολλοί.

Σύμφωνα με τον Artem Russakovksii, η νέα εφαρμογή του Netflix γράφει το παρακάτω.

Προσεχώς: Μια νέα εμπειρία εφαρμογής Windows. Η ενημέρωση περιλαμβάνει πρόσβαση σε ζωντανές εκδηλώσεις, συμβατότητα με προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις και πολλά άλλα! Οι λήψεις δεν θα υποστηρίζονται πλέον, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες εκτός σύνδεσης σε μια υποστηριζόμενη κινητή συσκευή.

Μπορείτε να δείτε την ειδοποίηση και στο Screenshot παρακάτω:

Netflix κατέβασμα

Αν τα νέα επιβεβαιωθούν και έρθουν σε όλους τους χρήστες, κοιτάμε για μεγάλο πισωγύρισμα από την εταιρία. Μια άλλη πληροφορία αναφέρει πως είναι απλά δοκιμαστικό και ίσως να μην υπάρχει όταν η εφαρμογή βγει μαζικά.

Από την άλλη, ο X Trevor62271128 δημοσίευσε μια παρόμοια ειδοποίηση από την εφαρμογή Netflix που παραλείπει την δήλωση σχετικά με τις λήψεις που δεν υποστηρίζονται πλέον:
Netflix downloads

Στην παρούσα φάση όλα είναι στον αέρα και δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το τι συμβαίνει. Είναι πιθανό η δήλωση πως το κατέβασμα περιεχομένου του Netflix σταματάει, να ήταν λάθος από μέρους της εταιρίας, όμως το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την δήλωση που έλαβε ο Trevor.

Το πιθανότερο είναι πως το Netflix κάνει A/B testing, για να δει τις αντιδράσεις του κοινού σε αυτή την αλλαγή. Αυτό είναι κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν σε πολλές πλατφόρμες, αλλά και στο Netflix.

Επιτέλους έρχεται το Internet Pass για φθηνές γρήγορες ταχύτητες στο internet

Μένει να δούμε τι θα κάνει το Netflix τελικά, όμως οι πιθανότητες να σκέφτεται αυτή την προσέγγιση είναι μεγάλες. Ίσως αν ξεσπάσουν αντιδράσεις, το Netflix να το αφαιρέσει από τα πλάνα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.