Επιτέλους το πολυαναμενόμενο  internet pass Gigabit Voucher για το οποίο ακούμε συχνά θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του προσφέροντας ευρυζωνική σύνδεση υψηλών ταχυτήτων σε πλήθος νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Αφορά φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές που καλύπτονται με δίκτυα υπερ-υωηλών ταχυτήτων και δεν διαθέτουν ήδη σύνδεση με ταχύτητα μεγαλύτερη των 100Mbps.

Η διαδικασία να πάρεις τον κωδικό του voucher είναι απλή. Θα πρέπει να εισέλθεις με τους προσωπικούς σου κωδικούς στο taxisnet στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr που θα δημιουργηθεί και μέσα από αυτή μετά από σχετικό έλεγχο θα εκδίδεται η επιταγή.

Τι είναι το ψηφιακό ευρώ και πως δουλεύει

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το internet pass για να αποκτήσουν ευρυζωνική σύνδεση υπερ-υψηλής ταχύτητας από τους τρεις παρόχους τηλεπικοινωνιών, δηλαδή την Cosmote, Nova, Vodafone, ενώ μάλιστα ίσως να μπει και η Inalan. Το Gigabit Voucher θα έχει τη μορφή μηνιαίας επιδότησης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για το cosmote neo με 1ηνα προσφορά λήξει 1/06/2024 το κάνεις και σου λένε θέλουν 15 μέρες για έγκριση οπότε η προσφορά θα έχει λήξει και θα σε χρεώσουν κανονικα.

  2. Σε απάντηση της cosmo θέλει λέει 10-15 μέρες να πάρει άδεια από την άλλη εταιρεία.σημειωτεων ότι μιλάμε για καρτοτηλέφωνα οπότε δεν τίθεται θέμα να χρωστάς.παραποιηση προσφοράς και να την πάρεις αφού έχει λήξει. Και να χρεωθείς κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.