Φανταστείτε ότι παρακολουθείτε το Netflix και έπειτα από κάποια σκηνή που αξίζει, ένα μήνυμα εμφανίζεται που σας ρωτά αν θέλετε να προβείτε στην αναπαραγωγή της ξανά. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε μερικούς χρήστες στους οποίους διατέθηκε το νέο χαρακτηριστικό σε δοκιμαστική λειτουργία, κάτι που σημαίνει ότι ίσως κάνει το ντεμπούτο του σύντομα σε όλους.

Εμφανιζόμενο σαν ένα pop up στο τέλος μιας σκηνής σε μικρό αριθμό των Netflix Originals και του αδειοδοτημένου περιεχομένου, η γνωστή υπηρεσία streaming προσφέρει στους θεατές τη δυνατότητα να προβούν σε αναπαραγωγή μια σκηνής με ένα απλό click ενός πλήκτρου ή πίεση σε μια οθόνη. Αν και φυσικά είναι εφικτό το skip back ή με τη χρήση του slider, είναι δύσκολο να βρεις το ακριβές σημείο. Αυτό το νέο feature όμως, σου επιτρέπει να κάνεις skip back στην αρχή της σκηνής που μόλις παρακολούθησες με ακρίβεια.

Το Netflix αρνήθηκε να σχολιάσει το είδος του feedback που λαμβάνει, αλλά σχόλια στο Reddit δείχνουν ότι οι πρώτοι χρήστες είναι δυσαρεστημένοι και απαιτούν επιλογή να το απενεργοποιήσουν.

Σχετικό θέμα: Απόλαυσε όλες τις ταινίες και σείρες του αμερικανικού Netflix με μερικά κλικς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.