Έγραψα αυτό το θέμα γιατί και εγώ όπως και αρκετός κόσμος ασχολούνται με τα torrents και παιδεύονται να κατεβάσουν μια σειρά να δουν σαν άνθρωποι. Ε λοιπόν αυτό το θέμα έχει σκοπό να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο βλέπω δωρεάν σειρές και ταινίες, χωρίς να χρειάζομαι torrent (αν και πάλι το χρησιμοποιώ είναι η αλήθεια), απλά και μόνο με το CyberGhost VPN.

Κάνουμε έναν λογιαριασμό στο Netflix με ένα email και βάζουμε ως στοιχεία πληρωμής έναν λογαριασμό Paypal. Να ξέρεις, ότι το Paypal πρέπει να έχει το ίδιο, εμένα δεν μου το δεχόταν με διαφορετικό email. Στο Paypal πρέπει να έχεις βάλει μια κάρτα. Χρησιμοποιώ την virtual προπληρωμένη της Πειραιώς. Η έκδοση κάρτας virtual προπληρωμένης είναι εντελώς δωρεάν και μπορείς να βγάλεις όσες θες, με αποτέλεσμα να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις είτε μέσω του Paypal για το Netflix είτε απευθείας στο Netflix. Και αν δεν θες να πληρώσεις τίποτα στο netflix απλά ακυρώνεις το trial και πας σε νέο account.

Τόσο απλά. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει το 10 ευρω που ζητά το Netflix, πόσο μάλλον όταν μέσω του CyberGhost VPN μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Αμερικανικό Netflix με τον κατάλογο των ταινιών και των σειρών να είναι πολύ μεγαλύτερος από το Ελληνικό. Πρόσεξε όμως, κατά το σετάρισμα του λογαριασμού με τα στοιχεία πληρωμής, μην χρησιμοποιήσεις VPN. Μόλις πάρεις την trial συνδρομή, τότε άνοιξε το VPN σου.

Το techmaniacs.gr συνεργάστηκε με το CyberGhost VPN και σου προσφέρει 18 μήνες με μόλις 2.75 δολάρια το μήνα. Με 49 δολάρια δηλαδή μόνο έχεις 18 μήνες στη διάθεσή σου, πολλούς servers για να συνδεθείς, απεριόριστο traffic και επιπροσθέτως, ξεκλειδώνουν και τα sites που είχαν κλείσει οι ελληνικές αρχές, όπως το thepiratebay.org, subs4free.com για υπότιτλους και άλλα είναι φυσικά προσβάσιμα. Μπορείς να εκμεταλλευθείς την προσφορά που εξασφάλισε το techmaniacs για τους αναγνώστες του κάνοντας κλικ εδώ.

Πολλές σειρές δεν στις βγάζει με ελληνική IP, ενώ με IP Αμερικής, το καταευχαριστήθηκα. Προσοχή όμως. Υπάρχουν πολλά VPNs που έχουν servers σε Αμερική αλλά το Netflix αναγνωρίζει ότι είναι από proxy και δεν παίζει. Αντίθετα, άλλα έχουν servers optimized για Netflix και ένα από αυτά είναι και το CyberGhost.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχει αγγλικούς, που εμένα με βολεύουν πάρα πολύ. καταλαβαίνω δλδ τι λέει, ακούω κιόλας και μερικές προτάσεις δεν τις διαβάζω, απλά τις ακούω. Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά, ναι εκεί είναι πρόβλημα, αλλά με βασικά αγγλικά το ευχαριστιέσαι. 🙂

  1. Κράξτε όσο θέλετε αλλα δεν δίνω δεκάρα για μια σειρά ή ταινία που θα την δω για μία ώρα ή τρείς μέρες και μετα θα γίνεται αέρας-πατέρας.Να την δω,και αν αξίζει τα γούστα μου να την αγοράσω και να βοηθήσω και τον καλλιτέχνη που με συγκίνησε,ναι.Οχι πως θα βάλω ποτέ dvd να παίξει αλλα όπως και να το κάνουμε αλλιως ειναι π.χ.να έχεις κατεβασμένη online την τριλογια του lord of the rings και αποθηκευμένη στον υπολογιστή σου και αλλιώς να την εχεις σε τρισδιάστατη πολυτελή κασετίνα,με βιβλιαρακια και τα συναφή…

  2. Τελικά το δωρεάν πως ακριβώς θα το καταφέρουμε;

    Εκτός και αν πάρουμε κανένα ποσοστό από την έμμεση διαφήμιση που μας έκανες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.