Κάθε φορά που λες “Πιο κάτω δεν παίζει” το Netflix έρχεται να αποδείξει ότι γίνεται. Από το κακό στο χειρότερο αυτή η εταιρεία. Μετά την σχετικά πρόσφατη απόλυση 150 υπαλλήλων, η εταιρεία προχωράει στην απόλυση 300 ακόμα ατόμων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πήραν αυτή τη δύσκολη απόφαση προσπαθώντας να ευθυγραμμίσουν τα κόστη τους με τη βραδύτερη αύξηση των εσόδων τους, καθώς συνεχίζουν να επενδύουν σημαντικά στην επιχείρηση. Το είδαμε αυτό.

Για να μπορέσουν να πείσουν το κοινό να τους πληρώσει, εκεί στο Netflix αυξάνουν τις τιμές των πλάνων που προσφέρουν, χρεώνουν για την κοινή χρήση κωδικών και ας πληρώνεις για 2+ συσκευές, κατηγορούν το κοινό με την κοινοχρησία για την απώλεια εσόδων, και ετοιμάζουν οικονομικότερο πλάνο με διαφημίσεις για όσους δεν αντέχει η τσέπη τους τις απαιτήσεις τους.

Δεν κοιτάνε που μία αξιόλογη σειρά δεν την έχουν κρατήσει ζωντανή, που κόβουν με το έτσι θέλω σειρές με σοβαρή τηλεθέαση και κρατάνε άλλες που ούτε για τα σκουπίδια δεν κάνουν. Τέλος πάντων, το χειρότερο είναι ότι μάλλον την είδαν κάπως και το πληρώνουν υπάλληλοι που δεν έφταιξαν σε τίποτα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.