Λίγο μετά την ενσωμάτωση του ChatGPΤ, η Microsoft ενσωματώνει και τον DALL-E image generator στον Edge browser. Η πρόσβαση σε αυτόν μπορεί να γίνει από τη δεξιά μπάρα.

Τι είναι το image creator;

Το Image Creator είναι ένα προϊόν που βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν εικόνες με τη βοήθεια της AI. Με μια προτροπή κειμένου, η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργήσει ένα σύνολο εικόνων που ταιριάζουν με το μήνυμα που εισάγεται

Πως γίνεται να χρησιμοποιήσω τον νέον Image creator;

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό Microsoft ή συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας Microsoft.Πληκτρολογήστε οποιαδήποτε περιγραφή κειμένου μπορείτε να σκεφτείτε για να δημιουργήσετε ένα σύνολο εικόνων από τεχνητή νοημοσύνη. Προς το παρόν, το Image Creator υποστηρίζει μόνο μηνύματα αγγλικής γλώσσας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιέσεις το εικονίδιο με το πινέλο και την εικόνα στη δεξιά πλευρά του browser. Αμέσως θα ανοίξει ο Image Creator και απλά επιλέγεις Εισέλθετε.

Είναι επίσημο – ανακοινώθηκε! Καλύτερη ποιότητα video μόνο σε όσους πληρώνουν στο Youtube (screenshot)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.