Το Youtube εισάγει μια βελτιωμένη έκδοση της ποιότητας 1080p HD video για τους επί πληρωμή συνδρομητές, αν και προς το παρόν μόνο διαθέσιμη στο iOS, ενώ θα έλθει σύντομα και στην έκδοση της υπηρεσίας για υπολογιστές. Σύμφωνα με το Youtube, η νέα 1080p Premium επιλογή αποτελεί μια έκδοση της ποιότητας 1080p με βελτιωμένο bitrate.

Προς το παρόν η standard 1080p ποιότητα δεν θα εκλείψει για εκείνους που δεν είναι συνδρομητές στην υπηρεσία. Θα μπορείς κανονικά να παρακολουθήσεις σε standard 1080p ποιότητα ακόμη και τα videos που έχουν την επιλογή 1080p Premium. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή 1080p Premium δεν θα είναι διαθέσιμη σε videos που έχουν ανέβει σε μεγαλύτερες αναλύσεις ή μικρότερες από 1080p, στα Shorts ή στα livestream.

Παράλληλα το Youtube ανακοίνωσε και ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα οι iOS χρήστες να παρακολουθούν videos με φίλους και οικογένεια με τη χρήση του FaceTime μέσω SharePlay, ενώ τέλος θα μπορείς να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες το video σε Android, iOS και desktop έκδοση του Youtube.

Το Youtube παράλληλα επεκτείνει ακόμη ένα χαρακτηριστικό σε τηλέφωνα και tablets και πιο συγκεκριμένα εκείνο που σου δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας λίστας βίντεο που θέλεις να παρακολουθήσεις, ενώ διαθέτει και το smart downloads feature το οποίο αυτόματα βάζει προτεινόμενα videos στη βιβλιοθήκη όσο είσαι συνδεδεμένος σε Wi-Fi για offline παρακολούθηση.

youtube premium

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α ναι μάλιστα, βεβαίως! Θα τρέξουμε να βάλουμε άλλη μία συνδρομή και να “ελαφρύνουμε” την τσέπη μας κι άλλο, καλά κρασιά ας τους πούνε εκεί στο yt.
    Πως την έχουν δει αναρωτιέμαι όλοι αυτοί στο ίντερνετ με τις συνδρομές…τι να πεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.