Η Apple εργάζεται σε ένα ανανεωμένο μοντέλο του low-cost entry-level iPad που θα έχει μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές. Σύμφωνα με το 9to5Mac, το iPad 10ης γενιάς θα έχει ορισμένες βελτιώσεις που θα το ευθυγραμμίσουν με την υπόλοιπη σειρά iPad.

Το iPad του 2022 λέγεται ότι έχει θύρα USB-C αντί για μια θύρα Lightning, συμπληρώνοντας το παζλ της USB-C στη σειρά των tablet της Apple. Τα iPad Air, iPad Pro, και iPad mini είναι όλα εξοπλισμένα με USB-C, αφήνοντας το οικονομικό μοντέλο της σειράς ως το μοναδικό που χρησιμοποιεί Lightning.

Η βελτιωμένη συσκευή αναμένεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη 10.5 ιντσών, σε αντίθεση με την τρέχουσα οθόνη των 10.2 ιντσών. Ο αναλυτής Ross Young, ο οποίος συχνά παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τα σχέδια της Apple, επιβεβαίωσε ότι το tablet θα έχει οθόνη 10.5 ιντσών.

Επιπλέον, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο iPad τον A14 Bionic, που είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά iPhone 12 και στο iPad Air τέταρτης γενιάς, για να βελτιώσει την απόδοση του tablet, σε σύγκριση με τον Α13 που έχει το τρέχον οικονομικό μοντέλο της εταιρείας.

Εκτός από την οθόνη, τη θύρα, και το SoC, η Apple θα προσθέσει συνδεσιμότητα 5G, επιτρέποντάς του να συνδέεται σε δίκτυα νέας γενιάς. Όσον αφορά το design, δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο, αλλά υποθέτουμε ότι θα ακολουθεί τη νέα γραμμή της εταιρείας.

Τέλος, περιμένουμε να δούμε Touch ID στο κουμπί ενεργοποίησης ή το κλασικό Home button. Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο low-cost entry-level iPad κάποια στιγμή το 2022, πιθανότατα το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.