Έχει γίνει ένας μικρός χαμός από leaks για το OnePlus 13, πηγές είναι δύο γνωστοί και έγκυροι leaker / tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, ο Digital Chat Station και ο Smart Pikachu. Τι έχουν να μας πουν; Ας ρίξουμε μία ματιά.

Πρώτα από όλα, το επόμενο flagship smartphone της OnePlus θα έχει ανανεωμένο design, ξεφεύγοντας από τον σχεδιασμό που έχουμε συνηθίσει εδώ και μερικές γενιές. Πιθανώς, οι αλλαγές να αφορούν το module της κάμερες, γιατί στην πρόσοψη δύσκολα αλλάζει κάτι.

Έπειτα, το OnePlus 13 θα έχει ultrasonic fingerprint sensor. Μέχρι τώρα, η εταιρεία χρησιμοποιούσε under-display fingerprint sensor και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους της βιομηχανίας. Ωστόσο, οι ultrasonic είναι ανώτεροι και σαφώς ανεβάζουν το κόστος. Ίσως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για αυτό το βήμα.

Τέλος, το 13 θα έχει τον νεότερο flagship επεξεργαστή της Qualcomm, ως συνήθως, τον Snapdragon 8 Gen 4. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα αυτό το SoC να κάνει ντεμπούτο με το επόμενο flagship smartphone της κινέζικης εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.