Η Viva εφαρμόζει νέο χαράτσι, σε κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες, σε όλους τους επαγγελματίες χρήστες του Wallet. Σχετική ειδοποίηση που εμφανίζει η εταιρεία στους επηρεαζόμενους λογαριασμούς αναφέρει:

“Το δωρεάν αναγνωριστικό IBAN για εισερχόμενα εμβάσματα ισχύει έως 30/6/2024. Κατόπιν, ο λογαριασμός σας θα παραμείνει, υποστηρίζοντας μόνο εξερχόμενα εμβάσματα. Για διατήρηση εισερχόμενων εμβασμάτων, αιτηθείτε GR – IBAN με 10€/μήνα.”

Viva Wallet Business

Το όλο θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και το διαδίκτυο έχει γεμίσει με συζητήσεις – όπως αυτή στο reddit, παρακάτω – σχετικές με το νέο χαράτσι του Viva Wallet που θέτει τους επαγγελματίες σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από αυτή που βρίσκονται, ειδικά όταν διαθέτουν μικρές επιχειρήσεις.

Viva νέες χρεώσεις επαγγελματικού λογαριασμού
byu/kag7623 inPersonalFinanceGreece

Πάντως, στο παραπάνω νήμα, πολλοί αναφέρουν ως καλύτερες επιλογές τις άλλες τράπεζες της Ελλάδας, καθώς και τους επαγγελματικούς λογαριασμούς της Revolut. Όπως και να έχει, υπάρχει περιθώριο τριών εβδομάδων και πλέον για να ψάξετε την ιδανική για εσάς λύση. Εμείς σας ενημερώσαμε, για να λάβετε τα μέτρα σας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η χρέωση δεν είναι μονό για τους επαγγελματικούς λογαριασμού είναι και για τους προσωπικούς λογαριασμός. Διαθέτω προσωπικό λογαριασμό και έχει εμφανιστεί το ίδιο μήνυμα στην εφαρμογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.