Η Nothing, η εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Λονδίνο, γνωστή για τα τηλέφωνα και τα ακουστικά της με διάφανο σχεδιασμό, επεκτείνεται με ένα υπο-brand. Το νέο υπο-brand θα εστιάζει σε φθηνότερα προϊόντα που μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους καταναλωτές. Τα πρώτα προϊόντα της CMF by Nothing αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nothing, Carl Pei, ανακοίνωσε σε δημόσια ομιλία, μέσω της κοινοτικής ενημέρωσης Nothing Q2, ότι προσθέτει το CMF by Nothing στο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η νέα υπο-μάρκα θα είναι “μια νέα σειρά προϊόντων που θα κάνει τον καλύτερο σχεδιασμό πιο προσιτό σε μια ευρύτερη ομάδα καταναλωτών”.

Φαίνεται ότι ο Pei βλέπει τη CMF ως έναν τρόπο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του τμήματος αξίας και των προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το υπο-brand θα λανσάρει δύο προϊόντα αργότερα φέτος, αλλά ο CEO δεν ανέφερε ημερομηνίες. Το ένα από τα νέα προϊόντα θα είναι νέα ακουστικά και το άλλο λέγεται ότι θα είναι ένα smartwatch.

Νωρίτερα φέτος, leak αποκάλυψε ένα ζευγάρι ακουστικών σε σχήμα καρυδιού από το “Particles by XO”. Φημολογείται ότι το Particles by XO θα μπορούσε να είναι ένα νέο υπο-brand της Nothing. Δεν είναι βέβαιο τι συνέβη με το Particles by XO, αλλά φαίνεται ότι ίσως η εταιρεία άλλαξε το όνομα με την πάροδο του χρόνου και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το CMF by Nothing.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.