Κυκλοφορούν πολλές φήμες και αναφορές σχετικά με την κάμερα επόμενης γενιάς που θα χρησιμοποιήσει η Samsung για το επερχόμενο τηλέφωνό της Galaxy S23 Ultra. Οι παρατηρητές του κλάδου είναι σίγουροι ότι η συσκευή δεν θα υιοθετήσει τους υπάρχοντες αισθητήρες ISOCELL HP1 ή ISOCELL HP3, αλλά μια νέα κάμερα που η Samsung δεν έχει ακόμη ανακοινώσει.

Οι ISOCELL HP1 και HP3 ανήκουν στην οικογένεια των 200MP. Το Galaxy S23 Ultra θα μπορούσε επίσης να έχει αισθητήρα 200MP και ο leaker Ice Universe λέει ότι η επόμενη ναυαρχίδα της νοτιοκορεάτικης εταιρείας θα μπορούσε να διαθέτει τον λεγόμενο ISOCELL HP2 ο οποίοες δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, οι ISOCELL HP1 και HP3 έχουν pixel 0.64μm και 0.56μm, αντίστοιχα, η πηγή λέει ότι ο αισθητήρας ISOCELL HP2 θα μπορούσε να βρίσκεται ακριβώς στη μέση και να έχει 0.60μm pixel.

Όποια και αν ισχύει, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα η Samsung να αναβαθμίσει την κύρια κάμερα του Galaxy S23 Ultra με αισθητήρα υψηλότερης ανάλυσης από τα 108MP. Η εταιρεία απέφευγε να παίζει το παιχνίδι της κάμερας υψηλής ανάλυσης για χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται αφοσιωμένη στο να δώσει το παράδειγμα και να συντρίψει τους αντιπάλους της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.