Το gov.gr wallet μας λέει πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε τη νέα ταυτότητα στο Wallet μας.

Συγκεκριμένα, αν ο χρήστης έχει ήδη εγκαταστήσει το προηγούμενο ψηφιακό δελτίο ταυτότητας στο gov.gr wallet και έχει πλέον βγάλει την καινούργια, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεi την εν λόγω διαδικασία:

  • Πρώτο βήμα: Ανάκληση υπάρχοντος εγγράφου ταυτότητας. Στο παλιό δελτίο ταυτότητας επιλέγετε το πλήκτρο με τελείες πάνω δεξιά και στη συνέχεια επιλέγετε το ανάκληση ψηφιακού εγγράφου. Το παλιό δελτίο ταυτότητας θα διαγραφεί από την εφαρμογή.
  • Δεύτερο βήμα: Έκδοση νέου εγγράφου: Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, πάνω στην άδεια ταυτότητα επιλέγετε το πλήκτρο + και ακολουθείτε τη διαδικασία έκδοσης του ψηφιακού εγγράφου. Το δελτίο ταυτότητας με τα νέα στοιχεία θα πρέπει να εμφανιστεί.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αποτύχει το παραπάνω βήμα, θα πρέπει να προχωρήσετε σε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής από το κινητό σας και να επαναλάβετε το δεύτερο βήμα.

Ξεκινούν οι κρατήσεις χρημάτων από τους λογαριασμούς όλων των τραπεζών

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.