Η Huawei είναι γνωστή για την υψηλής ποιότητας τεχνολογία περισκοπικής κάμερας, αλλά η εταιρεία ετοιμάζει μια σημαντική αλλαγή και πιθανότατα θα δούμε την νέα περισκοπική κάμερα στα επερχόμενα P60 series.

Το κινεζικό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δημοσίευσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό αίτησης CN114966919A το οποίο αφορά μια ολοκαίνουργια τεχνολογία περισκοπικής κάμερας.

Αυτή η νέα τεχνολογία χρησιμοποιεί τρεις ενσωματωμένους φακούς διαφορετικών μεγεθών και βάθους. Υπάρχει επίσης ένα ευρύ πρίσμα για την αποστολή μιας μεγάλης προβολής. Οι τρεις φακοί κινούνται φυσικά για να επιτευχθεί μια σταθερή εικόνα. Αυτή η φυσική αλλαγή στη δομή της περισκοπικής κάμερας θα αξιοποιηθεί από τον αλγόριθμο XMAGE για μια βελτιωμένη telephoto.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι ο τηλεφακός περιλαμβάνει μια πρώτη ομάδα φακών, μια δεύτερη ομάδα φακών, και μια τρίτη ομάδα φακών τοποθετημένες από την πλευρά του αντικειμένου προς την πλευρά της εικόνας. Η πρώτη ομάδα φακών και η τρίτη ομάδα φακών είναι σταθερές και η δεύτερη ομάδα φακών αφορά την εστίαση.

Κατά τη διαδικασία εστίασης του τηλεφακού που μεταβαίνει από την μακρινή άποψη στην κοντινή άποψη, η δεύτερη ομάδα φακών μετακινείται κατά μήκος του οπτικού άξονα προς την πλευρά του αντικειμένου και η συνδυασμένη εστιακή απόσταση της πρώτης ομάδας φακών και της δεύτερης ομάδας φακών μειώνεται.

Το συνδυασμένο εστιακό μήκος της δεύτερης ομάδας φακών και της τρίτης ομάδας φακών μειώνεται. Ο προαναφερόμενος τηλεφακός έχει ισχυρή ικανότητα εστίασης και υψηλή ποιότητα εικόνας.

Τα δείγματα κάμερας των Huawei P60 series δείχνουν ότι τα τηλέφωνα θα χρησιμοποιήσουν νέα τεχνολογία ζουμ. Μια αναφορά λέει ότι θα περιλαμβάνουν μια νέα χρωματική συστοιχία RYYB για φωτεινή εικόνα σε σενάρια ζουμ. Παρ’ όλα αυτά, χρειαζόμαστε επιβεβαίωση αυτών των πληροφοριών και η 23η Μαρτίου δεν είναι μακριά. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.