Η Huawei αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά Huawei P60 στη Κίνα την επόμενη εβδομάδα και σήμερα ο Richard Yu επιστρέφει με ένα ακόμη δείγμα που δείχνει τις εξαιρετικές δυνατότητες του Huawei P60 Pro. Ειδικότερα, το Huawei P60 Pro θα μπορεί να λάβει φωτογραφίες με τον ήλιο στο frame, την ίδια στιγμή που θα διατηρήσει τις λεπτομέρειες του προσκηνίου.

huawei camera

Μάλιστα, η συσκευή θα μπορεί να λάβει λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, όπως και φωτογραφίες του φεγγαριού που στη θεωρία θα μπορούν να ξεπεράσουν τους νόμους της φυσικής και των οπτικών.

Η Huawei θα φέρει μάλιστα έναν νέο τύπο periscope φακού που θα μπορεί να μας δώσει ακόμη καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες. Η διάταξη του νέου OV64B αισθητήρα θα είναι RYYB, αφαιρώντας το πράσινο pixel που στη πράξη θα επιτρέψει περισσότερο φως σε χαμηλού φωτισμού φωτογραφίες. Θα διαθέτει 6P lens με Prism OIS και θα προσφέρει 3.6x zoom.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κάμερες, θα έχουμε μια 50MP κύρια με  1/1.4” Sony IMX888 sensor και f/1.4-4.0 μεταβαλλόμενο διάφραγμα. Η τρίτη κάμερα θα είναι ultrawide με 50MP 1/2.51” Sony IMX858.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.