Τώρα έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε online άμεσα και με ασφάλεια, την πρόσβαση στη winbank, για την προστασία σας από περιστατικά απάτης.

Σε περίπτωση που συντρέχουν σοβαροί λόγοι και θέλετε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στη winbank ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

  • Από την αρχική σελίδα εισόδου της υπηρεσίας winbank web banking επιλέγετε «Απενεργοποίηση πρόσβασης winbank»
  • Στη συνέχεια, εισάγετε το νούμερο της χρεωστικής σας κάρτας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας. Εναλλακτικά, εισάγετε τον ΑΦΜ ή τον ΑΔΤ σας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας.
  • Καταχωρείτε τον κωδικό OTP που θα σας σταλεί στο κινητό που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα.

Στη συνέχεια, αφού επιλέξετε την πρόσβαση/σεις που θέλετε να απενεργοποιήσετε, η διαδικασία ολοκληρώνεται και δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί είσοδος στο web/mobile banking, ούτε εκτέλεση τυχόν ενεργών  εντολών στη winbank για όσο διάστημα οι κωδικοί παραμένουν απενεργοποιημένοι.

Αυτό είναι το πιο οικονομικό πρόγραμμα σύμφωνα με την Cosmote

Προσοχή! Για την εκ νέου ενεργοποίηση της πρόσβασης στη winbank καλείτε στο 210 32 88 000.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.