Ως το πιο οικονομικό πρόγραμμα παρουσιάζει μέσω νέας διαφημιστικής καμπάνιας στο My Cosmote app η Cosmote το Cosmote Neo. Όπως έχουμε ήδη γράψει, οι τιμές ξεκινούν από τα 19 ευρώ το μήνα και φθάνουν στα 33 ευρώ, προσφέροντας απεριόριστη ομιλία και sms (2000) και πακέτα με 10GB, 20GB και Unlimited GB.

Συγκεκριμένα τα πακέτα είναι τα εξής:

Μάλιστα, ειδικότερα για τα μικρότερα πακέτα, αν ο χρήστης πραγματοποιήσει τη πληρωμή με το Cosmote Payzy θα πάρει διπλάσιες παροχές ως προς το internet. Τα 10GB, θα γίνουν 20GB και τα 20GB 40GB, απλά πληρώνοντας μέσω του Payzy.

Το Cosmote Neo δεν έχει συμβόλαιο, ενώ ο πρώτος μήνας είναι εντελώς δωρεάν. Σε σχέση με τα Cosmote Gigamax προγράμματα είναι πιο φθηνό όντως. Για παράδειγμα το Cosmote Gigamax 2.5GB, με απεριόριστη ομιλία, 2000SMS και 2.5GB internet κοστίζει 23 ευρώ κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι αλλά το NEO έχασε τον χαρακτήρα του. Το μόνο που μπορείς να αλλάξεις πλέον είναι τα δεδομένα. Τα λεπτά ομιλίας και τα μηνύματα είναι πλέον σταθερά χωρίς δυνατότητα αλλαγής. Ο πελάτης υποχρεώνεται σε αγορά sms τα οποία κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν θα χρησιμοποιηθούν (εγώ ας πούμε ζήτημα αν θα στείλω 2 sms ανά έτος). Επίσης με 200 λεπτά ομιλίας είμαι απόλυτα καλυμμένος. Επιλογές που θα έριχναν την τιμή ακόμα περισσότερο ακόμα και με απεριόριστα δεδομένα, κάτι που είναι και το ζητούμενο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.