Η Google έχει αναστατώσει το διαδίκτυο και τους χρήστες του εξαιτίας του έντονου πολέμου που κάνει στα προγράμματα, εργαλεία, και οτιδήποτε άλλο, μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο YouTube.

Επιπλέον, ο κολοσσός της αναζήτησης κάνει τη ζωή δύσκολη όσων χρησιμοποιούν μέσα παρεμπόδισης της προβολής διαφημίσεων στην πλατφόρμα φιλοξενίας βίντεο, όπως να μειώνει τις επιδόσεις της ιστοσελίδας.

Οι χρήστες βρίσκουν διαρκώς λύσεις, αλλά οι περισσότερες λειτουργούν για λίγο και μετά είναι απλά άχρηστες, διότι η Google έχει βρει τρόπο να τις μπλοκάρει, ώστε να προβάλλονται κανονικά διαφημίσεις στο YouTube.

Στα νεότερα, έχουμε ότι πιθανώς ένα VPN μπορεί να αποτελεί τη λύση στο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων στο YouTube. Πώς όμως λειτουργεί αυτό, και γιατί έχει οποιοδήποτε αποτέλεσμα;

Αυτό που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσει κανείς VPN και να επιλέξει σύνδεση μέσω Αλβανίας. Κάποιοι λένε ότι είναι παράνομη η προβολή διαφημίσεων στο YouTube στη συγκεκριμένη χώρα.

Ωστόσο, η πραγματική αιτία φαίνεται να είναι ότι η πλατφόρμα διαφημίσεων της Google δεν υποστηρίζει την Αλβανική γλώσσα, και έτσι δεν μπορεί να προβάλλει διαφημίσεις σε συσκευές που έχουν Αλβανική IP.

Βέβαια, ακόμα και αν η Google κάνει ό,τι χρειάζεται για να αναγνωρίζεται η Αλβανική γλώσσα στην πλατφόρμα διαφημίσεων και το YouTube, θα παραμένει ακόμα το θέμα της συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, που ενδεχομένως απαγορεύουν την προβολή διαφημίσεων στην Αλβανία.

Σε κάθε περίπτωση, και μέχρι να αλλάξει οτιδήποτε, φαίνεται ότι η χρήση VPN και η σύνδεση μέσω Αλβανίας βοηθά στο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων, τόσο σε κινητό όσο και στο web.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.