Το Youtube ξεκίνησε πρόσφατα να επιβραδύνει ολόκληρη την ιστοσελίδα του όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί ad blockers. Αυτό ακριβώς διαπιστώνουν πλήθος χρηστών, με τη μόνη επιλογή να είναι η απενεργοποίηση του ad blocker ή την αναβάθμιση σε premium.

Όλους τους προηγούμενους μήνες η υπηρεσία προσπαθούσε να βάλει τέλος στη χρήση προγραμμάτων που μπλοκάριζαν διαφημίζεις. Αρχικά με προειδοποιητικά μηνύματα, στη συνέχεια με κλείδωμα του player αν αυτοί συνέχιζαν να υπάρχουν, ενώ πλέον αρχίζει να επιβραδύνει ολόκληρη τη σελίδα.

Σύμφωνα με post στο Reddit, πολλοί χρήστες έχουν ήδη εντοπίσει ότι το Youtube παρουσιάζει πλέον μεγάλο lag, ενώ η απενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος η extension χρησιμοποιούσες για να μπλοκάρεις διαφημίσεις, λύνει το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.