Φωτογραφίες που παρουσιάζουν dummy μοντέλα των iPhone 16 series, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μας δίνουν μια καλή άποψη των σχεδιαστικών αλλαγών στις επερχόμενες συσκευές της Apple.

To iPhone 16 Pro και το iPhone 16 Pro Max αναμένονται με μεγαλύτερες οθόνες, κάτι που υποστηρίζουν πολλές πηγές, ενώ το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus θα διατηρήσουν το ίδιο μέγεθος που είδαμε στα iPhone 15 και 15 Plus.

Τα dummy μοντέλα χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές θηκών για να δοκιμάσουν τις υλοποιήσεις τους και είναι βασισμένα στις πραγματικές διαστάσεις των συσκευών και στον σχεδιασμό τους. Τα μοντέλα που βλέπουμε ακολουθούν τις μέχρι τώρα διαρροές του σχεδιασμού των iPhone 16 series.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την διαφορά στο μέγεθος μεταξύ του iPhone 15 Pro και του iPhone 16 Pro. Το iPhone 16 Pro αναμένεται με οθόνη 6.3 ίντσες, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα έρθει με 6.9 ίντσες οθόνη. Αυτή είναι σημαντική αύξηση σε σχέση με τις 6.1 ίντσες και 6.7 ίντσες των προκατόχων τους.

Άλλες φωτογραφίες μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα για την θέση των πλήκτρων. Η Apple θα αντικαταστήσει τον διακόπτη σίγασης με το Action Button, στα iPhone 16 και 16 Plus. Αυτό ήταν αποκλειστικότητα των iPhone 15 Pro για την τρέχουσα χρονιά. Στις φωτογραφίες βλέπουμε όπως πως το Action Button θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

iphone 16 dummy

Και εδώ έχουμε επιβεβαίωση της νησίδας της κάμερας, που θα είναι σε σχήμα χαπιού, για τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus. Θα περιλαμβάνει την βασική κάμερα και την υπερευρυγώνια, με το μικρόφωνο να είναι στην μέση και δεξιά των δύο φακών. Το flash φαίνεται να είναι εκτός της νησίδας, στην δεξιά της πλευρά.

Παράλληλα και τα τέσσερα iPhone 16 θα διαθέτουν ένα νέο πλήκτρο που θα χρησιμοποιείται για την λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η εταιρία το ονομάζει Capture Button και θα είναι στην δεξιά πλευρά της συσκευής, κάτω από το Power Button.

Το iOS 18 με AI θα είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση στην ιστορία της Apple

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως το Capture Button θα είναι στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο, ενώ πρόσφατες φήμες αναφέρουν πως θα είναι μηχανικό πλήκτρο και όχι πλήκτρο αφής. Το νέο κουμπί θα ανταποκρίνεται στην πίεση και στο άγγιγμα, ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην στρατηγική προώθησης της Apple για την σειρά iPhone 16.

Τα iPhone 16 αναμένονται να ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο, ενώ η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει τον ίδιο μήνα, στις πρώτες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.