Μπορεί η Huawei να επιμένει πως το Mate 10 δεν είναι απλά ένα smartphone, όμως στις φωτογραφίες μοιάζει με ένα. Μετά την μεγάλη διαρροή που είδαμε εχθές, έρχεται σήμερα νέα διαρροή από την συσκευή, δίπλα στο Mate 9, ώστε να κάνουμε τις συγκρίσεις μας.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν είναι αυτές οι διαστάσεις ή αν απλά τα έχουν φέρει στο ίδιο μέγεθος, όμως το Mate 10 φαίνεται πιο στενό, πιθανότατα χάρη στην 18:9 αναλογία οθόνης. Το Mate 10 φαίνεται πως έχει διπλή κάμερα από την Leica στο πίσω μέρος, με φακό διαφράγματος f/1.6, τουλάχιστον για την βασική κάμερα από τις δύο. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι κάτω από την κάμερα, σε ιδιαίτερα βολικό σημείο.

Το Mate 10 θα έχει στο εσωτερικό του τον Kirin 970, που έχει ενσωματωμένο νευρωνικό chip, για τις AI λειτουργίες. Μαζί με το Mate 10 περιμένουμε το Mate 10 Lite, Mate 10 Pro και το Mate 10 Porsche Edition. Τιμολογιακά δεν θα είναι τόσο φθηνό όσο θα θέλαμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.