Σύμφωνα με νέα διαρροή από την Γαλλία, το Huawei Mate 10 θα έρθει με μια λειτουργία σαν το DeX της Samsung. Αυτό θα μετατρέψει τον Kirin 970, σε ένα πλήρες desktop. Αυτό θα γίνει μέσω του Display Port που θα έχε η συσκευή, ενώ θα συνδέεται το κινητό πάνω του μέσω της USB Type-C.

Αυτό το στήσιμο, ίσως το κάνει συμβατό με όλα τα DisplayPort docks, τρίτων κατασκευαστών. Σύμφωνα με το τελευταίο teaser από την εταιρία, η συσκευή δεν θα είναι απλά ένα smartphone, αλλά μια “έξυπνη μηχανή”.

Όλα αυτά δεν θα είναι φθηνά, έτσι ακούμε πως η συσκευή θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα €930 με €940, που το φέρνει κοντά στην τιμή του Galaxy Note 8.

Όμως το Kirin 970 είναι απίστευτα δυνατός, ενώ η κάμερα ίσως αποδειχθεί η πιο ικανή στην αγορά, με διάφραγμα στον φακό στο f/1.6. Επίσης θα έχει πολύ δυνατές επιδόσεις σε τεχνητή νοημοσύνη. Μείνετε συντονισμένοι καθώς κάθε μέρα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για την συσκευή, ενώ η ανακοίνωσή του πλησιάζει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.