Μπορεί οι τελευταίες αναφορές να υποστηρίζουν ότι η Apple εγκατέλειψε τα σχέδιά τα solid-state μοντέλα στα iPhone 15 Pro, αλλά τα επερχόμενα smartphone αναμένεται να διαθέτουν ένα προσαρμόσιμο “Action” κουμπί στη θέση του κλασικού Ring/Silent διακόπτη.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, οι πιστοποιημένοι από την Apple κατασκευαστές αξεσουάρ εργάζονται αυτή τη στιγμή με CAD που δείχνουν ότι τα 15 Pro και 15 Pro Max θα διαθέτουν δύο μηχανικά κουμπιά για τον ήχο και ένα επιπλέον μηχανικό κουμπί που θα αντικαταστήσει τον διακόπτη Ring/Silent.

Όπως και με το κουμπί “Action” στο Apple Watch Ultra, οι χρήστες των iPhone 15 Pro και 15 Pro Max θα μπορούν να προγραμματίζουν το νέο κουμπί ώστε να εκτελεί λειτουργίες συστήματος όπως η ενεργοποίηση της σίγασης, ο χειρισμός του Do Not Disturb, η ενεργοποίηση του φακού, και άλλα.

Η Apple χρησιμοποιεί τον Ring/Silent διακόπτη στα iPhone από το πρώτο μοντέλο του 2007, οπότε η αφαίρεση του αποτελεί σταθμό για τα smartphone της εταιρείας και αν όντως πραγματοποιηθεί θα είναι μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που θα δούμε φέτος.

Tα iPhone 15 και 15 Plus αναμένεται να διατηρήσουν τον διακόπτη Ring/Silent. Τέλος, τα νέα CAD αποκαλύπτουν ότι τελικά τα module των 15 Pro και 15 Pro Max δεν θα προεξέχει τόσο πολύ όσο αναμενόταν, σύμφωνα με τα αρχικά CAD.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.