Όπως αναφέρει σε άρθρο της η Καθημερινή, η Εθνική μειώνει την NBG Pay προμήθεια για μικρές συναλλαγές στο πλαίσιο της υποχρεωτικής χρήσης των POS από τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η NBG PAY δίνει τη δυνατότητα σε ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες να αποδέχονται πληρωμές μέσω POS για συναλλαγές ως και 10 ευρώ.

Revolut: Ο τρόπος να αποφύγεις την προμήθεια στα μετρητά

Στόχος της τράπεζας είναι να διευκολύνει καταστήματα ψιλικών ειδών και γρήγορης εστίασης, mini market και περίπτερα να έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με χαμηλό κόστος. Η Nbg Pay προμήθεια 0.5% ενσωματώνει το σύνολο των χρεώσεων που επιβαρύνουν τη χρήση της κάρτας στο POS.

Ας ελπίσουμε να μειωθούν και άλλο τα περιστατικά όπου κάποιοι σε κοιτάζουν περίεργα ή μουτρώνουν όταν δείχνεις κάρτα για 10 ευρώ. Το έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές σε καταστήματα της γειτονιάς εδώ στην επαρχία και έχουμε έρθει σε δύσκολη θέση. Βέβαια καταναούμε απόλυτα και τους επαγγελματίες με την υπέρμετρη φορολογία και πως το περιθώριο κέρδους τους είναι ιδιαίτερα μικρό. Ας ελπίσουμε η κίνηση αυτή της Εθνικής να βοηθήσει κάποιες επιχειρήσεις, αν βέβαια μπορεί να το κάνει.

Αποδέξου πληρωμές με το Payzy Pro χωρίς προμήθεια για όλο το 2024 με μια εγγραφή εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όποτε αυτό που λέμε είναι ότι οι καταστηματάρχες κτλ δεν έχουν κάνει καμία ανατίμηση/ισοστάθμιση τιμών για τις επιπλέον χρεώσεις? Κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.