Η NASA δεν ασχολείται μόνο με την εκτόξευση πυραύλων, ενώ επεκτείνει διαρκώς το πεδίο δράσης της. Η διαστημική υπηρεσία ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα της streaming υπηρεσία με την ονομασία NASA+, στις 8 Νοεμβρίου. Η υπηρεσία βρισκόταν προηγουμένως σε beta έκδοση, αλλά θα είναι διαθέσιμη σε όλους αργότερα την επόμενη εβδομάδα.

Σε αντίθεση με τις εμπορικές πλατφόρμες streaming, η NASA+ θα είναι μια υπηρεσία streaming χωρίς διαφημίσεις και χωρίς συνδρομή. Η NASA λέει ότι θα δώσει στους χρήστες πρόσβαση στη βραβευμένη με Emmy ζωντανή κάλυψη της υπηρεσίας και στις απόψεις των αποστολών της μέσω μιας συλλογής πρωτότυπων σειρών βίντεο, συμπεριλαμβανομένων μιας χούφτας νέων σειρών που θα ξεκινήσουν με την streaming υπηρεσία.

Οι νέες προσπάθειες της NASA για streaming αποτελούν μέρος ενός συνολικού ψηφιακού μετασχηματισμού του οργανισμού, ο οποίος συνοδεύεται επίσης από έναν ανανεωμένο ιστότοπο και μια ανανεωμένη εφαρμογή. Ο οργανισμός δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ που προϊδεάζει για την έναρξη του NASA+, με πλάνα από θεαματικές απόψεις του πλανήτη μας και πέρα από αυτόν.

Η υπηρεσία streaming της NASA εγκαινιάζεται σε μια κρίσιμη στιγμή, όταν ο οργανισμός ετοιμάζεται να στείλει τέσσερις αστροναύτες στη Σελήνη μετά από 52 χρόνια. Το Artemis II θα βρεθεί στη Σελήνη κάποια στιγμή γύρω στον Νοέμβριο του 2024. Οι αστροναύτες στην πρώτη τους πτήση με τον πύραυλο Space Launch System (SLS) της NASA και το διαστημόπλοιο Orion θα επιχειρήσουν στην επιφάνεια της Σελήνης και ελπίζουμε ότι η νέα streaming υπηρεσία NASA+ θα έχει κάποιο ενδιαφέρον υλικό από αυτή την αποστολή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.