Λίγες ημέρες μόνο έχουν περάσει από τότε που είδαμε μια πρώτη build Android Pie να τρέχει σε ένα Galaxy S9+. Σήμερα, το XDA Developers έδωσε στη δημοσιότητα, ένα βίντεο του Galaxy S9 που τρέχει το Android Pie. Μέσω αυτού του βίντεο μπορούμε να δούμε το interface που θα φθάσει στη συσκευή μας, το dark theme, το νέο notofication shade.

Τα Quick Toggles έχουν πλέον και αυτά με τη σειρά τους αλλάξει. Πολλές εφαρμογές εμφανίζονται πλέον με navigation tabs στο κάτω μέρος της οθόνης. Το Camera UI έχει υποστεί πολλές αλλαγές, ενώ αλλάζει και ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις την εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών camera modes. Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε να δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε για να διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι πως θα λειτουργεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.