Παρά το γεγονός, ότι αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στην αγορά, η διάθεση ενημερώσεων της Samsung είναι λίγο προβληματική. Χάρη σε ένα νέο leak, φαίνεται ότι η Samsung ήδη έχει ξεκινήσει την εργασία της πάνω στην επόμενη έκδοση του λογισμικού, το Samsung Experience το οποίο θα βασίζεται στο Android 9 Pie. Αρχικά, η Samsung προέβη σε μικρές αλλαγές στη lockscreen ανανεώνοντας τα fonts και μετακινώντας την ημερομηνία και την ώρα στη μέση της οθόνης.

Μόλις ανοίξεις το smartphone, μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που θα παρατηρήσεις είναι η παρουσία των τροποποιημένων on-screen buttons, που πλέον είναι πιο απλοποιημένα, αν και μπορούν να απενεργοποιηθούν για χάρη ενός gesture-based UI. Ανοίγοντας το overview menu θα δείτε πλέον τις πρόσφατες εφαρμογές σε οριζόντια διάταξη και όχι κάθετη.

Η Samsung έκανε αλλαγές και στο notification panel, εισάγοντας ένα ριζικά ανανεωμένο UI σε στυλ καρτών, ενώ πλέον επιτέλους υπάρχει και ένα dark theme. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μια ριζική ανανέωση σε εφαρμογές, όπως Dialer, Messages, Gallery, Mail και Bixby και γενικώς η κατεύθυνση που παίρνει η Samsung είναι ένα UI με rounded corners και μια συνολικά απλοποιημένη εμπειρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.