Αν οι φήμες επαληθευθούν, τότε μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πρώτο mid-range iPhone, το οποίο θα διαθέτει σχεδόν το ίδιο design με τις flagship προτάσεις, παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή η οποία θα αγγίζει τα  $550. Θα εξοπλιστεί με LCD οθόνη, ενώ δεν θα υπάρχει και 3D Touch support.

Μια άλλη πρόταση της Apple, θα είναι το iPhone X Plus. Το νέο αυτό smartphone θα είναι το ίδιο με το  iPhone X ωστόσο λίγο μεγαλύτερο. Δηλαδή, εκτός από τη νέα γενιά A series επεξεργαστών, το iPhone X Plus θα διαθέτει και μια OLED οθόνη των 6.5 ιντσών, ενώ ως προς την τιμή του, αναμένεται να ξεπεράσει τα $1,000 η έκδοση με τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Σε ένα πρόσφατο blog post, ο graphic designer Martin Hajek μας παρουσιάζει πως ίσως θα μοιάζει το νέο αρκετά μεγαλύτερο iPhone. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το iPhone X Plus διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας, παρόμοια με του Huawei P20 Pro. Όπως σχολιάζει ο αρθρογράφος του αρχικού άρθρου, το design είναι σίγουρα πολύ κοντά σε αυτό που θα δούμε, εκτός από την τριπλή κάμερα. Είναι απίθανο η Apple φέτος να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Βέβαια θα συμβεί αυτό κάποια στιγμή, απλά όχι στο iPhone X Plus.

Διάβασε ακόμη στο techmaniacs.gr: Η Apple αρνείται την αντικατάσταση μπαταριών iPhone συσκευών: Πρέπει πρώτα να επισκευάσεις τυχόν άλλες ζημιές …

Τέλος, το iPhone SE 2 αναμένεται να διαθέτει ένα design παρόμοιο με το iPhone SE, μόνο που στο πίσω μέρος θα προστεθεί γυαλί για την ασύρματη φόρτιση της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.