Ένα κορυφαίο feature του OnePlus 7 Pro και αυτό για το οποίο έγινε πολύς ντόρος, είναι το υψηλό refresh rate με το οποίο έρχεται εξοπλισμένο. Με διαγώνιο που αγγίζει τις 6.67 ίντσες, η οθόνη είναι αρκετά μεγάλη και κάνει το scrolling στο interface εξαιρετικά smooth και ευχάριστο. Ωστόσο, το υψηλής ανάλυσης panel και το γρήγορο refresh rate έχουν ένα μειονέκτημα. Η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά, ανάλογα με το πως έχεις σετάρεις την οθόνη. H OnePlus επίσης διαθέτει το τηλέφωνο, ρυθμίζοντας την ανάλυση στην επιλογή dynamic, ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα και να εναλλάξει μεταξύ full HD+ και Quad HD+.

Το Web browsing και η χρήση του internet αποτελούν πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα περιπτώσεων που μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για την αυτονομία ενός smartphone. Το androidauthority έτρεξε ορισμένα benchmarks που προσομείωναν το τυπικό browsing του χρήστη σε όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις του OnePlus 7 Pro. Όπως φαίνεται και από το γράφημα που ακολουθεί παρακάτω, τη μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας μπορείς να την πάρεις όταν η οθόνη είναι ρυθμισμένη σε Full HD+ ανάλυση και το refresh rate στα 60Hz, προσφέροντας 692 λεπτά.

Επιπλέον, διαπίστωσαν μια σημαντική πτώση, όταν το refresh rate αγγίζει τα 90Hz. Το τηλέφωνο κατάφερε να σημειώσει 498 λεπτά συνεχόμενου web browsing. Ανεβάζοντας την ανάλυση της οθόνης σε Quad HD+ (3,120 x 1,440), οδηγεί σε αντίστοιχα ενδιαφέροντα αποτελέσματα.  Για αρχή, η μπαταρία προσφέρει 552 λεπτά web browsing στα 90Hz. Όταν το κατεβάσεις στο 60Hz, η μπαταρία σου προσφέρει 605 λεπτά. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, σε καθημερινή χρήση, το screen on time διαφέρει πολύ ανάλογα με το ποια ρύθμιση χρησιμοποιείς. Με την υψηλότερη ανάλυση και την οθόνη στα 90Hz, θα πρέπει να αναμένεις 5.5 ώρες sot κατά μέσο όρο. Είναι σημαντικά πιο χαμηλά σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε OnePlus συσκευές και ειδικά από μια μπαταρία των 4.000 mAh. H μείωση της ανάλυσης και του refresh rate οδηγεί σε καλύτερο sot.

Ευτυχώς το τηλέφωνο, καταφθάνει με ένα βολικό feature. Ο λόγος για ένα adaptive mode feature όπου μπορεί να αλλάξει τις αναλύσεις ανάλογα με τη χρήση που κάνεις. Το μπέρδεμα όμως είναι στο refresh rate. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του OnePlus 7 Pro σε σχέση με το OnePlus 7 είναι η εξαιρετικά smooth εμπειρία που γίνεται εφικτή χάρη στα 90 Hz. Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία, δύσκολα θα γυρίσεις στα 60Hz είναι η αλήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.