Αν και σε κάποιους μπορεί να προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι δυο διαφορετικά μοντέλα έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους, τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro, κανονικά δεν θα έπρεπε, δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς, τις οποίες είχαμε αναλύσει διεξοδικά σε προηγούμενο άρθρο μας.  Ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης των 90 φορών ανά δευτερόλεπτο του OnePlus 7 Pro, βοηθά έντονα στο gaming, στα animations μετάβασης και γενικώς σε ενέργειες όπου τα υψηλότερα refresh rates προτιμώνται.

Υπενθυμίζουμε ότι η οθόνη του OnePlus 7 Pro, σπάει πολλά ρεκόρ του Display Mate σε ένα πλήθος διαφορετικών και σημαντικών κατηγοριών, όπως παρουσιάζει την υψηλότερη απόλυτη ακρίβεια χρώματος, την υψηλότερη ακρίβεια αντίθεσης, εξοπλίζεται με το μεγαλύτερο Native Color Gamut, έχει την λιγότερο αντανακλαστική οθόνη, ενώ η μεταβολή της φωτεινότητας ανάλογα τη γωνία θέασης αγγίζει τα πιο χαμηλά επίπεδα (22% στις 30 μοίρες).

Να σημειωθεί, ότι παρά το γεγονός ότι το DisplayMate δίνει τις υψηλότερες βαθμολογίες του σε κάθε συσκευή που λαμβάνει τελευταία, όπως το Galaxy S10, το iPhone XS Max ή το Pixel 3XL, φαίνεται σίγουρο ότι οι υποσχέσεις που δόθηκαν από την OnePlus στη σκηνή δεν ήταν κενές και απλώς λόγια μιας ομάδας marketing. Δεν είναι μόνο το γρήγορο refresh rate πίσω από τις καλές βαθμολογίες και υπάρχουν πολύ περισσότερα στην οθόνη του OnePlus 7 pro από τον αριθμό 90Hz. Παρεπιμπτόντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο refresh rate μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί για την εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ένας μεταβαλλόμενος ρυθμός ανανέωσης είναι στα άμεσα σχέδια της OnePlus με software update. Η OnePlus δημοσίευσε μάλιστα ένα video που δείχνει ακριβώς τη διαφορά μεταξύ 90 και 60Hz.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.