Η Corning ανακοίνωσε σήμερα το Gorilla Glass 4, αλλά τι διαφορά έχει από το απλό γυαλί και πως είναι πιο ενισχυμένο; Η εταιρία έχει σχεδόν κατακλύσει την αγορά, και ενώ περιμέναμε την Apple με την GT-Advanced να απαντήσει, το όλο εγχείρημα τελείωσε άδοξα.
glass-h1

Η Corning  θέλησε να μας εξηγήσει τι είναι το Gorilla Glass και τι είναι αυτό που το κάνει ανθεκτικό σε χτυπήματα και γρατζουνιές. Για να το καταφέρει αυτό, προσέλαβε τον Adam Savage και τον Jamie Hyneman από την αγαπημένη μας εκπομπή, Mythbusters και εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερη επιλογή!

Η εκφώνηση είναι φοβερή, ο λήψεις ακόμα καλύτερες με κάμερες αργής κίνησης 100.000fps και πολλά animations. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πρέπει σίγουρα να του ρίξετε μια ματιά! Θα βρείτε τα 2 βίντεο παρακάτω!


Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.