Η Corning ανακοίνωσε σήμερα τα νέα της ανθεκτικά γυαλιά για οθόνες, που πλέον βρίσκονται στην 4η έκδοση τους.  Η νέα έκδοση είναι πιο ανθεκτική σε πτώσεις και καταφέρνει να επιζήσει στο 80% των πτώσεων από 1 μέτρο σε σκληρή επιφάνεια. Έτσι λοιπόν η εταιρία υποστηρίζει πως το προϊόν της είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό από τον ανταγωνισμό.

gorilla-glass-4

Το εγχειρίδιο του προϊόντος συγκρίνει τη νέα γενιά με το Gorilla Glass 3 και τα αποτελέσματα δείχνουν πως το Gorilla Glass 4 0.4mm είναι πιο ανθεκτικό από το 0.7mm Gorilla Glass 3, πράγμα που σημαίνει πως οι κατασκευαστές μπορούν να φτιάξουν πιο ανθεκτικά προϊόντα, χωρίς να κάνουν την συσκευή πιο παχιά ή πιο βαριά.

Η εταιρία ξεκίνησε να στέλνει δείγματα από το γυαλί, οπότε πιθανότατα να δούμε την νέα υλοποίηση στα smartphones του 2015.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.