Μια νέα realme συσκευή μόλις πέρασε από το Geekbench με κωδικό μοντέλου το RMX3851 και έχει κάτι περίεργο στα χαρακτηριστικά της. Στο εσωτερικό του φαίνεται να χτυπάει ένας Snapdragon 8 Series επεξεργαστής, υψηλών επιδόσεων.

Το realme RMX3851 φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα SoC με κωδική ονομασία “Pineapple” και αριθμό μοντέλου Snapdragon SM8635. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα chipset από την Qualcomm, που θα γεφυρώνει τις διαφορές Snapdragon 8 Gen 3 και 8 Gen 2. Οι φήμες θέλουν τον επεξεργαστή να ονομάζεται Snapdragon 8s Gen 3, που στην ουσία θα είναι ένας υποχρονισμένος 8 Gen 3.

Η καταχώρηση στο Geekbench αποκαλύπτει πως ο pineapple διαθέτει 8 πυρήνες, με τον δυνατό του πυρήνα να ειναι χρονισμένο στα 3.01GHz και τους άλλου 4 πυρήνες επιδόσεων να είναι στα 2.61GHz. Τέλος, οι 3 πυρήνες ενεργειακής απόδοσης, για τις πιο απλές διεργασίες, είναι χρονισμένοι στα 1.84GHz. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Adreno 735 GPU.

Το νέο chipset κατάφερε να σκοράρει 1.512 πόντους στο single core και 3.799 πόντους στο multi core. Στην καταχώρηση βλέπουμε πως η συσκευή τρέχει Android 14 και έχει 16GB RAM.

Παράλληλα, το RMX3851 έχει ήδη πιστοποιηθεί από το EEC, όμως η καταχώρηση εκεί δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες. Πιθανότατα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα.

Κάπου καταντάει γελοίο, ξανά κορόιδο πιάστηκε η Apple από απατεώνες με fake iPhone

Προς το παρόν η εταιρία ετοιμάζει το realme 12+, στην μεσαία κατηγορία, ώστε να εμπλουτίσει την σειρά της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.