Η μετάβαση των συσκευών της Apple στη USB-C άνοιξε το κουτί της Πανδώρας με το τι μπορείτε να κάνετε με τα iPhone 15. Φαίνεται ότι τα Android smartphones είναι ανεπίσημα στη λίστα των συσκευών που μπορείτε πλέον να συνδέσετε στα νέα iPhone μέσω της θύρας USB-C.

Ένα σύντομο βίντεο στο YouTube που δημοσιεύτηκε από τo PetaPixel δείχνει πώς αλληλεπιδρούν ένα iPhone 15 και ένα Android smartphones όταν συνδέονται μεταξύ τους με τη χρήση ενός καλωδίου USB-C σε USB-C. Σχεδόν αμέσως μετά τη σύνδεση, το τηλέφωνο Android αρχίζει να αντλεί ενέργεια από το iPhone και η μπαταρία του αρχίζει να φορτίζεται.

Η μπαταρία του iPhone δεν κάνει το ίδιο, αρχικά. Ωστόσο, όταν το δίδυμο επανασυνδεθεί, το iPhone 15 αρχίζει επίσης να αντλεί ενέργεια και να φορτίζει μέσω του τηλεφώνου Android. Φαίνεται ότι η συμπεριφορά της σύνδεσης είναι ασταθής προς το παρόν, ειδικά όσον αφορά τη φόρτιση.

Οι παρουσιαστές δοκίμασαν επίσης να μοιραστούν αρχεία από το Android smartphones στο iPhone 15 μέσω της σύνδεσης USB-C, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Επιπλέον, η μεταφορά δεδομένων δεν λειτούργησε ούτε αντίστροφα, από το iPhone στο Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.