Τα Windows 11 σηματοδοτούν τη μεγαλύτερη αλλαηή στο UI του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές από τη Microsoft. Ωστόσο, πολλοί θεωρούν, και όχι άδικα, ότι τα Windows 7 αποτέλεσμα σταθμό για το λειτουργικό σύστημα και παραμένουν από τα καλύτερα Windows όλων των εποχών.

Αν είσαι από αυτούς που δεν τους αρέσουν τα Windows 11 και θες να επαναφέρεις τα Windows 7 το 2024, αλλά να έχεις την ασφάλεια ενός σύγχρονου λειτουργικού συστήματος, τότε σου έχω τη λύση. Εντάξει, όχι εγώ ακριβώς, αλλά ο χρήστης PandaMan12321 του reddit.

Windows 11, but 11 (FOSS programs only)
byu/PandaMan12321 inwindows7

Η όλη διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τα Windows 11 να μοιάζει με τα Windows 7, δεν αλλάζει τη ρίζα του λειτουργικού συστήματος, αλλά μόνο την όψη του. Θέλει αρκετή δουλειά για να ολοκληρωθεί, αλλά αν πραγματικά αγαπάς τα Win7 δεν θα σου φανεί και τόσο δύσκολο.

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την όλη διαδικασία σε VM ή σε κάποιο σύστημα που δεν το χρησιμοποιείς για τις καθημερινές εργασίες σου. Αν δεις ότι όλα πήγαν καλά και σου αρέσει το αποτέλεσμα, τότε πάρε ένα backup του κύριου συστήματος σου και ξεκίνα να το μεταμορφώνεις.

Για να μετατρέψεις τα Windows 11 σε Windows 7 θα πρέπει να εγκαταστήσεις μια σειρά από εφαρμογές και σύμφωνα με τον redditor το σύστημα δεν χρησιμοποιεί τρελές ποσότητες RAM ή πολύ CPU, σε σχέση με τα αγνά Windows 11. Ξεκίνα λοιπόν να κατεβάζεις και να εγκαθιστάς εφαρμογές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε δουλεια να βρισκόμαστε. Ενα σκέτο openshell ειναι αρκετο, τα υπολοιπα τα μαθαινει ο χρηστης ευκολα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.