Η Apple παρουσίασε το Watch Ultra 2 και διαφημίζει ότι το νέο της κορυφαίο smartwatch έχει 12 ώρες αυτονομία από τον προκάτοχο του, με ενεργό το Low Power Mode. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία έφτασε αυτήν την αυτονομία με το νέο έξυπνο ρολόι, διαφέρει από εκείνων που χρησιμοποίησε στο πρώτης γενιάς Ultra.

Στο Watch Ultra, η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι η αυτονομία μπορεί να φτάσει τις 60 ώρες με ενεργό το Low Power Mode και το workout ρυθμισμένο να χρησιμοποιεί ελάχιστα το GPS και να πραγματοποιεί περιορισμένες μετρήσεις καρδιακού ρυθμού. Αυτή η αυτονομία μεταφράζεται σε 15 ώρες πεζοπορία, πάνω από 600 μετρήσεις, 35 λεπτά χρήσης εφαρμογών, 3 λεπτά ομιλία, και 15 ώρες παρακολούθηση ύπνου.

Αντίστοιχα, το Apple Watch Ultra 2 η αυτονομία των 72 ωρών μπορεί να επιτευχθεί με ενεργό το Low Power Mode και μεταφράζεται σε 360 μετρήσεις, 360 ειδοποιήσεις, 180 λεπτά χρήσης εφαρμογών, και 60 λεπτά άσκησης με αναπαραγωγή μουσικής μέσω Bluetooth. Είναι πολύ πιθανό, με την αντίστοιχη χρήση, και το πρώτης γενιάς Ultra να μπορεί να φτάσει τις 72 ώρες αυτονομία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.