Σε πολλές χώρες του εξωτερικού, τα παιχνίδια του Euro 2024 δεν μεταδίδονται μέσω ελεύθερων καναλιών αλλά συνδρομητών και έτσι πολλοί καταφεύγουν στις παράνομες πειρατικές συνδέσεις.

 MΜόλις την περασμένη Δευτέρα, το Gruppi Sportivi Fiamme Gialle της Ιταλικής αστυνομία, πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες σε σπίτια και κατέσχεσε πλήθος εξοπλισμού σε όλη την επικράτεια.

Η Revolut λανσάρει τα Ευέλικτα Κεφάλαια στην Ελληνική αγορά

«Οι ύποπτοι λειτούργησαν με καινοτόμο τρόπο εκμεταλλεύοντας τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης που ήταν απαραίτητα για την «κρυπτογραφημένη» προβολή όλων των καναλιών και των τηλεοπτικών προγραμμάτων των κύριων ραδιοτηλεοπτικών φορέων, τα οποία στη συνέχεια, μέσω εικονικών διακομιστών που φιλοξενούνταν σε εθνικούς και ξένους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, μεταδίδονταν και που απευθύνεται σε μεμονωμένους χρήστες παράνομης IPTV ».

Η Ιταλία, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν εξαπολύσει δεκάδες εφόδους κατά της συνδρομητικής πειρατείας το τελευταίο διάστημα και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες θα ενταθούν όχι μόνο για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, αλλά και για όλη την επόμενη αθλητική σεζόν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.