Η Motorola επιβεβαίωσε ότι το επόμενο Razr θα έχει τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη που έχουμε δει σε clamshell smartphone. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο γνωστός και έγκυρος leaker Evan Blass (ιδιωτικό προφίλ) δημοσίευσε renders μιας συσκευής που αποκαλεί Razr 40 Ultra.

Οι εικόνες δείχνουν την τεράστια εξωτερική οθόνη του foldable smartphone σε όλο της το μεγαλείο. Ωστόσο, οι εικόνες δεν αναδεικνύουν μόνο την οθόνη, αλλά αποκαλύπτουν μερικές από τις επιλογές προσαρμογής που θα προσφέρει η Motorola στους κατόχους του clamshell smartphone.

Όπως όλα δείχνουν, οι χρήστες του Motorola Razr θα μπορούν να προσαρμόζουν το layout της οθόνης, τη γραμματοσειρά, τα χρώματα, τους ήχους, το μέγεθος της οθόνης και της γραμματοσειράς, τα εικονίδια, το θέμα, την ταπετσαρία, και άλλα. Ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, οι κάμερες μοιάζει ότι είναι εκτός αυτής σαν σε module, ή εντός αυτής σε punch holes.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι ταπετσαρίες και το ρολόι. Σε μία εικόνα βλέπουμε το ρολόι να καταλαμβάνει όλη την οθόνη, ενώ σε κάποια άλλη υπάρχει μία διάταξη που θυμίζει οθόνη κλειδώματος.

Ακόμα πιο ενδιαφέροντα είναι δύο wallpaper, εκ των οποίων το ένα έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί μέρος της διάταξης του hardware – τόσο οι κάμερες όσο και το flash ενσωματώνονται σε τρεις από τις γραμμές της ταπετσαρίας.

Όσον αφορά την άλλη, αυτή δείχνει έναν λαβύρινθο με μία μπάλα στο εσωτερικό του και καμία άλλη ένδειξή. Κάποιοι υποθέτουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα live wallpaper / παιχνίδι, στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να μετακινεί τη μπάλα γέρνοντας το Motorola Razr.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.