Επιδόσεις

Το Moto X 2014 είναι μια ναυαρχίδα του 2014 και το hardware της είναι αντίστοιχο της γενιάς της. Στις δοκιμές μας δεν είδαμε το παραμικρό lag στην συσκευή και πως θα βλέπαμε άλλωστε, αφού τρέχει Android 4.4.4 στοκ. Τα πάντα άνοιγαν ακαριαία και οι επιδόσεις ήταν φοβερές. Το ίδιο μας επιβεβαιώνουν και τα benchmarks στα οποία η συσκευή πήγε εξαιρετικά όπως θα δείτε στα Screenshots παρακάτω

Αυτονομία

Σε θέματα αυτονομίας η συσκευή τα πάει αρκετά καλά και ας έχει μόνο 2300mAh μπαταρία. Το Stock Android σημαίνει πως δεν έχει bloatware να καταναλώνει πόρους, οπότε με φυσιολογική χρήση το Moto X 2014 θα σας βγάλει την μέρα. Σε συνδυασμό με την ταχεία φόρτιση της συσκευής και την AMOLED οθόνη που είναι πιο οικονομική, δεν θα έχετε προβλήματα αυτονομίας. Φυσικά πάντα έχει να κάνει με την χρήση που κάνετε.

Συμπεράσματα

Το Motorola Moto X 2014 είναι μια πολύ όμορφη συσκευή. Δεν μένει όμως μόνο στην ομορφιά, καθώς είναι και πάρα πολύ δυνατή. Η οθόνη και τα ηχεία του θα σας παρέχουν μεγάλη απόλαυση κατά την θέαση multimedia, ενώ το hardware του και το stock Android, θα σας δώσουν μια εμπειρία χρήσης χωρίς προβλήματα και κολλήματα. Οι φωνητικές λειτουργίες της συσκευής είναι πολύ καλές και οι λειτουργίες με gestures δίνουν έναν ωραίο τόνο συμπληρώνοντας την συσκευή.

Στα αρνητικά θα θέλαμε καλύτερη κάμερα, με καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες και καλύτερες επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό. Αν αρκείστε σε μια κάμερα που θα σας βγάλει απλά καλές φωτογραφίες κατά τις εξόδους σας, τότε το Motorola Moto X 2014 είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξετε!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραιο review! φοβερο πουναι τοσο εργαλειο και δικαρτο σε τετοια καλη τιμη

  2. Από 550 μέχρι 650 βρίσκεις μια τεράστια γκάμα επιλογών(για επίσημες τιμές πάντα).Πιο συγκεκριμένα η επίσημη τιμή του g3 32gb, με sd801,3gb ram,QHD,32gb storage και άλλα πολλά,είναι 650 ευρώ…Εκεί νομίζω δεν υπάρχει συγκριση.
    Στα 550 πάλι αρχική τιμή θα είναι μια χαρά μιας και τα specs δεν είναι και τα πιο νέα(όχι ότι φυσικά δεν είναι κορυφαία,απλά πλέον υπάρχουν καλύτερα).
    Στα πολύ μεγάλα + της συσκευής η εμφάνιση,ο ήχος και φυσικά το stock android που βοηθάει πολύ στις επιδόσεις!
    Υπομονή λοιπόν να μάθουμε την τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.