Οθόνη

moto x display

Η οθόνη του Moto X είναι εξαιρετική τόσο σε ποιότητα όσο και σε γωνίες θέασης. Τα χρώματα ξεπηδούν από την οθόνη και θα λέγαμε πως είναι πολύ ζωντανά. Η τεχνολογία της οθόνης είναι AMOLED, κάτι που οι λάτρεις των υπερκορεσμένων χρωμάτων θα λατρέψουν. Η θέαση βίντεο είναι ιδιαίτερα απολαυστική στην συσκευή και την οθόνη της και πιθανότατα θα καλύψει τις ανάγκες σας! Η ανάλυση των 1080p είναι αρκετή για να μην δείτε ποτέ κάνενα Pixel να ξεχωρίζει, αφού η οθόνη έχει πυκνότητα σε εικονοστοιχεία που φτάνει τα 424ppi.

Ήχος

Τα στερεοφωνικά ηχεία της συσκευής στην πρόσοψή της, είναι παράγουν έναν από τους καλύτερους ήχους που έχουμε ακούσει σε smartphone. Πάρα πολύ καλό εύρος ήχου, με πολύ βάθος και αρκετά καλά μπάσα. Το Motorola Moto X μπορεί να ανταγωνιστεί πλέον τις συσκευές της HTC και τον ήχο BoomSound που διαθέτουν. Ο ήχος είναι απλά εκπληκτικός και θα κάνει την θέαση βίντεο και το Gaming απολαυστικό στην συσκευή!

Κάμερα

Εδώ η Motorola μας τα χαλάει λιγάκι. Δεν ξέρω αν είναι επειδή η συσκευές που δοκιμάσαμε είναι αρχικά μοντέλα πριν τελειοποιηθεί η συσκευή, αλλά η κάμερα δεν μας ενθουσίασε. Παρατηρήσαμε αρκετό θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε αυτό το βαθμό σε μια ναυαρχίδα. Δεν είναι όλα μαύρα όμως, καθώς η συσκευή μπορεί να τραβήξει 4Κ βίντεο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα λήψης σε αργή κίνηση στα 1080p! Η ποιότητα του βίντεο είναι αρκετά καλή, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπου και την δοκιμάσαμε.

Δείτε τα δείγματα παρακάτω, ενώ εμείς επιφυλασσόμαστε για την ποιότητα της τελικής συσκευής, στην οποία ελπίζουμε να δούμε αρκετά καλύτερα αποτελέσματα.Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με τις επιδόσεις, την αυτονομία και τα συμπεράσματά μας

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραιο review! φοβερο πουναι τοσο εργαλειο και δικαρτο σε τετοια καλη τιμη

  2. Από 550 μέχρι 650 βρίσκεις μια τεράστια γκάμα επιλογών(για επίσημες τιμές πάντα).Πιο συγκεκριμένα η επίσημη τιμή του g3 32gb, με sd801,3gb ram,QHD,32gb storage και άλλα πολλά,είναι 650 ευρώ…Εκεί νομίζω δεν υπάρχει συγκριση.
    Στα 550 πάλι αρχική τιμή θα είναι μια χαρά μιας και τα specs δεν είναι και τα πιο νέα(όχι ότι φυσικά δεν είναι κορυφαία,απλά πλέον υπάρχουν καλύτερα).
    Στα πολύ μεγάλα + της συσκευής η εμφάνιση,ο ήχος και φυσικά το stock android που βοηθάει πολύ στις επιδόσεις!
    Υπομονή λοιπόν να μάθουμε την τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.