Η εκδήλωση της Motorola είναι μόλις 2 μέρες μακριά και είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι ο διάδοχος του εξαιρετικά δημοφιλούς Moto G θα ανακοινωθεί μαζί με ένα πλήθος άλλων συσκευών της εταιρείας. Λοιπόν, τι θα λέγατε για μια φωτογραφία της συσκευασίας του Motorola Moto G2;

motorola-moto-g2-package

Η εικόνα, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι οι λιανοπωλητές λαμβάνουν τις πρώτες παρτίδες του νέου smartphone. Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από την αποθήκη της Flipkart που θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Ινδίας. Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το Moto G2 θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μετά την επίσημη παρουσίαση του και ενδεχομένως μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή του θα είναι αρκετά προσιτή όπως ήταν άλλωστε και στον προκάτοχό του. Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή θα κυμαίνεται περίπου στα 250 εύρω. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, θα ανήκει στην κατηγορία των mid-range και θα διαθέτει μια 5 ιντσών οθόνη στα 1280×720 pixel. Θα είναι εξοπλισμένο με 8mp κάμερα και ο επεξεργαστής του θα είναι ο Snapdragon 400 με 1GB μνήμης RAM. Θα υπάρχει επιλογή για 8 ή 16 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και θα έχουμε την δυνατότητα να τον επεκτείνουμε με μια κάρτα microSD.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το Moto G2.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.