Το Moto G ήταν αναμφισβήτητα ένα smartphone που ξεχώρισε τον περασμένο χρόνο, άλλωστε χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το καλύτερο mid-range κινητό. Αν λάβουμε και υπόψη μας την σχέση απόδοσης-τιμής, παίρνει άριστα δέκα! Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Motorola, που πλέον ανήκει στην Lenovo, έχει προγραμματίσει μια μεγάλη εκδήλωση για την ανακοίνωση αρκετών σημαντικών συσκευών. Μεταξύ αυτών είναι το Moto X+1, το Moto 360 και φυσικά το Moto G2.

To Moto G2 έχει δεχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους leakers και τα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι πολύ λογικό αν σκεφτούμε την επιτυχία του προκατόχου του. Οι παρακάτω φωτογραφίες φανερώνουν περιμετρικά ολόκληρη την συσκευή και βγήκαν στο φως από την σελίδα Hellomotohk στο Facebook.

Μαζί με τις φωτογραφίες έφτιαξαν ένα ανεπίσημο teaser, παρουσιάζοντας συγκεντρωμένα όλες τις σημαντικές αλλαγές που θα φέρει ο διάδοχος του Moto G. Όπως μπορείτε να δείτε, το Moto G2 θα έχει πολύ λεπτότερα bezels αλλά και αύξηση του μεγέθους της οθόνης στις 5 ίντσες με την ανάλυση να παραμένει στα 720p. Αναβάθμιση θα πάρει και η κάμερα, που από τα 5mp θα πάει στα 8mp. Επίσης θα προστεθούν 2 μπροστινά ηχεία για ακόμα καλύτερο ήχο και θα έχει υποστήριξη για microSD. Η μπαταρία του θα είναι ενσωματωμένη αλλά θα έχει αποσπώμενο καπάκι για την εύκολη αλλαγή χρωμάτων με τα Motorola Shells όπως στο Moto G.

Moto-G2-teaser

Κάποια αλλά φημολογούμενα χαρακτηριστικά είναι, ο τετραπύρηνος Snapdragon 400 με 1GB Ram και 8GB έως 16GB εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Μένει μια εβδομάδα για την ανακοίνωση του και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό. Eσείς TechManiacs?

Πηγή 1 | 2 | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.