Η Samsung επιστρέφει στα chip Exynos για κάποια από τα μοντέλα της επερχόμενης σειράς Galaxy S24, απομακρυνόμενη από το Snapdragon chip της Qualcomm που χρησιμοποίησε σε όλα τα flagship smartphones του προηγούμενου έτους.

Αν και οι οπαδοί ήταν ενθουσιασμένοι με την αποκλειστική χρήση του Snapdragon, που μάλιστα ήταν και υπερχρονισμένος, η εταιρεία αποφάσισε ότι το απλό s24 και το plus θα είναι εφοδιασμένα με το chipset Exynos 2400, στις περισσότερες παγκόσμιες αγορές. Εξαίρεση αποτελούν οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, και η Κίνα.

Σε αντίθεση με τις εικασίες για μια ευρύτερη κυκλοφορία των παραλλαγών με Snapdragon, φαίνεται ότι μόνο το Samsung Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει το Snapdragon 8 Gen 3 σε όλες τις περιοχές. Επιπλέον, έχει διαψευστεί μια πρόσφατη φήμη που υποδηλώνει έναν οριακά ταχύτερο Snapdragon 8 Gen 3 για το Galaxy S24 Ultra, και τα άλλα μοντέλα, σε ορισμένες αγορές.

Παρά τις προηγούμενες αναφοράς που έδειχναν χρονισμό 3.3GHz, νεότερα benchmarks επιβεβαιώνουν ότι το Galaxy S24 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με τη βέλτιστη έκδοση του τελευταίου Snapdragon chip της Qualcomm. Από την άλλη, το απλό και το απλό μοντέλο και το plus θα έχουν τη βασική έκδοση του επεξεργαστή.

Συγκεκριμένα, το Ultra θα είναι στα 3.4GHz, ενώ τα άλλα δύο στα 3.3GHz. Επιπλέον, τα μικρότερα μοντέλα θα διατηρήσουν τα 8GB μνήμης RAM, ενώ το Samsung Galaxy S24 Ultra θα έχει φέτος τουλάχιστον μία έκδοση με 12GB μνήμη RAM. Η επίσημη παρουσίαση των Galaxy S24 έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα σας μεταφέρουμε κάθε λεπτομέρεια μέχρι την ημέρα του event, και κατά τη διάρκεια του.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.