Λίγες εβδομάδες πριν το επίσημο λανσάρισμα των Samsung Galaxy S24 Ultra, έχουν τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής, καθώς μέχρι σήμερα βλέπαμε μόνο renders. Την φωτογραφία δημοσίευσε ο χρήστης @WorkaholicDavid στο X (πρώην Twitter). Οι φωτογραφίες μας δίνουν μια καλή εικόνα για τον σχεδιασμό της συσκευής, που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Βλέπουμε τις σχεδιαστικές αλλαγές ξεκάθαρα στις φωτογραφίες, αφού λείπει η κυρτή οθόνη που είχαμε στους προκατόχους του Galaxy S24 Ultra. Στο πίσω μέρος φαίνονται οι κάμερες, που είναι λίγο μεγαλύτερες σε σχέση με πριν. Αυτό σημαίνει αναβάθμιση στα οπτικά τους ή και στους αισθητήρες.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως η βασική κάμερα θα έχει τον Samsung ISOCELL HP2SX για αισθητήρα, στα 200MP. Ο αισθητήρας υπόσχεται υψηλά επίπεδα λεπτομέρειες και καλές επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό. Από άλλες πληροφορίες μάθαμε πως η συσκευή θα έρθει με δυνατότητα λήψης βίντεο στα 120fps, για την βελτίωση στην βιντεογραφία.

[Αποκλειστικό] Αυτό είναι το Samsung Galaxy S24 Ultra και τα χαρακτηριστικά του

Εκτός από τις νέες κάμερες, θα δούμε και τον Snapdragon 8 Gen 3 στο εσωτερικό της συσκευής, σε μια έκδοση αποκλειστικά για την Samsung, που θα είναι ελαφρώς υπερχρονισμένη. Η οθόνη της συσκευής θα είναι στις 6.8 ίντσες, τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X, με ανάλυση 1440p και φωτεινότητα στα 2600nits.

Η συσκευή σύμφωνα με την Samsung θα είναι επικεντρωμένη στην τεχνητή νοημοσύνη, με νέες λειτουργίες, όπως η μετάφραση των κλήσεων μας σε πραγματικό χρόνο.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί επίσημα στις 17 Ιανουαρίου, μαζί με τα μικρότερα Galaxy S24 και Galaxy S24+. Ανυπομονούμε να την γνωρίσουμε και εννοείται να σας μεταφέρουμε τα πάντα.

Μείνετε συντονισμένοι το Techmaniacs.gr για όλα τα νέα από τον χώρο της τεχνολογίας!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.