Όποιος βρίσκεται σε ένα unlimited πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, με τις τόσες προσφορές που έχουν υπάρξει κατά καιρούς (βλ. Black Friday)  θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει πόσο δύσκολο είναι να γυρίσει κανείς στη καρτοκινητή. Περιορισμένες παροχές και το άγχος της κάρτας κάθε μήνα για παροχές πολύ λιγότερες από αυτές που έχεις συνηθίσει σε ένα όλο και αυξανόμενο κόστος, με τις ανακοινώσεις περί αυξήσεων να διαδέχονται η μια την άλλη σχεδόν σε μηνιαία βάση.

Το πράγμα όμως γίνεται λίγο καλύτερο με τα απεριόριστα πακέτα στη καρτοκινητή, με την αρχή να κάνει η Wind και να ακολουθεί το What’up της Cosmote. Πλέον, σε ερώτηση φίλου για το τι να κάνει τώρα που λήγει το Unlimited πρόγραμμα συμβολαίου του, πιο εύκολα του προτείνεις να πάει σε κάποιο καρτοκινητό που έχει απεριόριστη ομιλία και data αν δεν θέλει το συμβόλαιο.

Εν ολίγοις, θεωρούμε ότι μόνο τα unlimited πακέτα θα σώσουν την καρτοκινητή στο μέλλον, όχι μόνο επειδή υπάρχουν τα συμβόλαια με τις προσφορές που έκαναν τελευταία και ενεργοποιήθηκαν πολλοί, αλλά γιατί πιο εύκολα θα μπορέσει ο κάθε πάροχος να δικαιολογήσει στον πελάτη τα 15 και 20 ευρώ που τον αναγκάζει να βάζει ως κάρτα και τις συνεχόμενες αυξήσεις. Γιατί πακέτα όπως τα 4GB με 10.40 ευρώ της Wind για 30 ημέρες για παράδειγμα, είναι εκτός τόπου και χρόνου το 2022.

H Vodafone απαντάει κανονικά στα απεριοριστα! Το Giga Unlimited Ultra στις καλύτερες τιμές

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτοχος Giga Unlimited Ultra της Vodafone στα 24€ με την αφαίρεση του φόρου κινητης. Αν είχε λίγο καλύτερο σήμα θα έκοβα και το φοιτητικό what’s up μου, αλλά δεν με καλύπτει στο 100%.

  2. Γειά σας και σας συγχαίρω για την συνέπεια στην έρευνα και την χρήσιμη ενημέρωση.
    Να ξεκινήσω από το ότι έκανα αλλαγή σε 4 νούμερα της οικογένειας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, (ίσως και περισσότερα από 15 χρόνια πριν), από οικογενειακά “απαράδεκτα” συμβόλαια σε καρτοκινητά και ησύχασα. Με το κάθε application σε 1 λεπτό κάνουμε ανανέωση, οπότε δεν θα επιστρέψουμε στις παγίδες των “προσφορών”. Πιστεύω δε ότι εάν αυτό το κάνουν πολλοί θα βελτιωθεί κατά πολύ η κατάσταση, όπως και ότι είμαστε δέσμιοι στο παιχνίδι των δήθεν προσφορών, δεδομένου του ότι όλες λίγο – πολύ ίδιες είναι, (θυμίζουν σαφώς εναρμονισμένες πρακτικές και επ’ ουδενί ανταγωνισμό).
    Αυτό που πιστεύω ότι επιβάλλεται να γίνει ως δίκαιο είναι τα μη χρησιμοποιούμενα data, ανεξαρτήτως πακέτου υπηρεσιών, να μην διαγράφονται ποτέ και να παραμένουν προστιθέμενα στα νέα data για χρήση τους επόμενους μήνες, (τονίζω το χωρίς λήξη φυσικά), δεδομένου του ότι είναι πληρωμένα, (αγορασμένα).
    Καλή συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.